назад

Про кримінальну та адміністративну відповідальність розповідали учням Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3

ShM 171207 216 грудня начальник Глухівського бюро правової Богдан Балицький у рамках Всеукраїнського тижня права провів інформаційно – правовий захід для учнів 9 класу  Глухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 на тему: «Кримінальна та адміністративна відповідальність неповнолітніх»

На початку заходу до учнів була донесена інформація щодо поняття системи безоплатної правової допомоги та її розвитку на території України.

Також Богдан Балицький зазначив загальний вік кримінальної відповідальності та навів перелік випадків, коли до кримінальної відповідальності притягається особа, яка досягла 14-ти річного віку. До відома присутніх була доведена інформація щодо підстав притягнення неповнолітніх до адміністративної відповідальності.

ShM 171207 22

Під час заходу учням було  проінформовано про загальнонаціональний право просвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО», що реалізовується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги.

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звертатися до відділу «Глухівського бюро правової допомоги» Шосткинського місцевого центру з надання БВПД за адресою:

м. Глухів, вул. Шевченка,4 , телефон: 7-07-20.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

 

0-800-213-103.