назад

Про можливість мешканців м. Новодністровськ отримати безоплатні правові послуги розповів Олександр Шендерюк

image-0-02-01-84b3ce5af50f2e2d570ac578ca908a9573bd9390d3ff485e1cc5a9acd3786cc3-V1Задля забезпечення права громадян на безоплатну правову допомогу та підвищення їх правової обізнаності новопризначений керівник відділу «Новодністровське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Шендерюк провів зустрічі-інформування з мешканцями м. Новодністровськ.

Під час таких зустрічей йшлося про розширення системи безоплатної правової допомоги та нові можливості громадян реалізувати права, що гарантує їм держава. Зокрема, обговорено питання реалізації пілотного проекту у сфері державної реєстрації громадських формувань, за яким функції фронт-офісу, тобто прийняття та видачі документів, для заявників м. Новодністровськ та м. Сокиряни також забезпечує Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги області.

Так само, в рамках інформування, начальник бюро правової допомоги зустрівся з керівництвом Центру надання адміністративних послуг Кельменецької районної державної адміністрації. Олександр Шендерюк поінформував про початок роботи нового структурного підрозділу Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – відділу «Новодністровське бюро правової допомоги», окреслив основні цілі та завдання, виконання яких покликаний забезпечити цей відділ.

За результатами таких перемовин представники обох центрів досягнули домовленості щодо подальшої співпраці та сприяння в інформування мешканців Келеменецького району про право на безоплатну правову допомогу та гарантії його реалізації.