назад

Про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеському регіоні розповіли в студії телепрограми “Вечір на 7”

Про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги в Одесі та Одеській області розповіли 29 вересня 2015 року в студії телепрограми “Вечір на сьомому” на “7 телеканалі” заступник начальника Головного територіального управління юстиції в Одеській області Ганна Пучкова, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Світлана Клішина, директор Першого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Петро Кустура та директор Другого одеського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Бондаренко.

В ефірі програми Ганна Пучкова повідомила телеглядачам про порядок отримання безоплатної первинної правової допомоги.

 Світлана Клішина розповіла про систему безоплатної вторинної правової допомоги та діяльність Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги особами в межах кримінального провадження.

Про діяльність місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в цивільних та адміністративних справах, категорії осіб, які мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги розповіла Ірина Бондаренко.

Петро Кустура повідомив про приклади успішного вирішення справ клієнтів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Телеглядачам був роз’яснений порядок звернення до місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та надані координати центрів, до яких можна звертатись за отриманням такої допомоги.

Запис телепрограми “Вечір на сьомому” від 29 вересня 2015 року в доступі за гіперпосиланням https://www.youtube.com/watch?v=7jyUMK7Pm9E