назад
03.05.18

Про особливості професії юриста розповіли школярам

zolofb05183 травня 2018 року інтегратором Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяною Жалобною проведено інформаційну зустріч з учнями 9-х класів Золотоніської спеціалізованої школи № 1.

Під час заходу учням роз’яснено, які юридичні професії існують, шляхи їх здобуття,  переваги роботи юристом, акцентовано увагу на напрямках роботи юристів у місцевому центрі.

Наголошено на тому, що юрист – це професіонал, який стоїть на сторожі закону. Професія юриста багатогранна.  Важливою складовою професійного рівня є його практичні навички і вміння. Професійний законник повинен мати особливі характер та склад розуму, бути впевненим та цілеспрямованим. Слід уникати ілюзії, що юрист це людина, яка ходить у діловому костюмі, має поважний вигляд і заробляє великі гроші. За цим образом стоїть кропітка робота, тривала й безперервна самоосвіта та самовдосконалення. Тому, той хто сьогодні обирає цю професію повинен реально оцінювати свої можливості та наполегливо працювати над собою щоб дійсно досягти успіху на своєму терені.

Наприкінці заходу учні мали можливість поспілкуватися з доповідачем, задати питання, поділитися своїми враженнями від почутого та отримати тематичні буклети.