назад

Про підсумки конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються до надання безоплатної вторинної правової допомоги в Чернівецькій області

Відповідно до наказу Міністерства юстиції України від 13.11.2017 №4300/7 «Про проведення конкурсу з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги» з 18 листопада 2017 року по 23 січня 2018 року проводився конкурс з відбору адвокатів, які залучаються для надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Конкурсний відбір проводила комісія, що формувалася з представників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області (далі по тексту – Регіональний центр), адвокатури, головного територіального управління юстиції в області, місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги, а також суддів, представників громадських об’єднань.

Конкурс проходив у два етапи. На першому етапі комісія розглядала надіслані Координаційним центром скановані копії документів адвоката та на підставі інформації, що міститься у зазначених документах, оцінювала адвоката за критеріями стажу адвокатської діяльності, наявності або відсутності застосування до адвоката дисциплінарних стягнень, а також враховувала результат проходження адвокатом дистанційного курсу.

На другому етапі конкурсу комісією проводилась індивідуальна співбесіда з адвокатом, під час якої оцінювались мотивація до надання безоплатної правової допомоги, комунікабельність, емоційна врівноваженість та вміння представити приклади надання адвокатом правової допомоги.

За результатами двох етапів конкурсу 21 адвокат набрав відповідну кількість балів, що є достатньою для включення їх до Реєстру адвокатів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу (Детальніше ознайомитись із списком адвокатів можна тут).

Контактна інформація! Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області – м. Чернівці, вул. В. Аксенина, 5. Телефон: (0 372) 55 31 38.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово)