назад

Про плідну співпрацю, яка триває роками

Zabota 1Бердянський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги ставить собі за мету співпрацювати лише з тими установами, які допомагають людям не одними словом, а й ділами.

      У місті Бердянську для надання допомоги соціально незахищеним мешканцям вже понад 20 років функціонує Територіальний центр соціального обслуговування. За час роботи місцевого центру, на базі зазначеної установи пройшло чимало правопросвітницьких заходів і здійснено не одне виїзне консультування.


       Zabota 2 Саме тому, головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії з надання безоплатної первинної правової допомоги Вікторія Донцова на чолі з керівником Бердянського місцевого центру Євгеном Сухомлином за запрошенням керуючої відділення денного перебування Комунальної установи «Територіальний центр соціального обслуговування «Турбота» Бердянської міської ради Раїси Бросленко, вкотре завітали до пенсіонерів та нагадали про можливість отримання безоплатної первинної правової допомоги та безоплатної вторинної правової допомоги.

        Під час проведення заходу, дуже приємно було бачити людей, які вже звертались до місцевого центру і зі сльозами на очах дякували за надану їм підтримку та кваліфіковану юридичну допомогу. Присутніх пенсіонів хвилювало багато питань, серед яких прийнята пенсійна реформа та нові правила нарахування житлової субсидії.

       З керівництвом Територіального центру задля підвищення правової обізнаності інвалідів та пенсіонерів було домовлено проводити подібні заходи кожну п’ятницю протягом всього жовтня.

Також нагадуємо, що за отриманням безоплатної правової допомоги можна звернутися до Бердянського місцевого центру з надання БВПД:

  • адреса: Запорізька область, м. Бердянськ, вул. Свободи, 115/Богуславського, 8,  1-й поверх (будівля санепідемстанції)
  • телефони: (06153) 4-89-42, (06153) 4-89-43, (095) 020-99-18, (096) 007-99-09,
  • ел. пошта:  berdyansk.zaporizhya@legalaid.zp.ua
  • скайп: berdyansk_center.

А також єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103 (діє цілодобово і безкоштовно).