назад
29.09.17

Про порядок оренди землі говорили в ефірі «Слободи FM»

SuR 170929 3229 вересня начальник відділу забезпечення роботи контактного центру Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової у Сумській області Олексій Рибалка, відповідаючи на запитання ведучого програми «По суті» радіостанції «Слобода FM» Віталія Педенка, проінформував громадян щодо порядку оренди земліСлухачі мали змогу з’ясувати питання вартості оренди землі, змін до договору оренди, врегулювання відносин щодо оренди земельної ділянки тощо. Крім того, Олексій Рибалка розповів громадянам про реалізацію загальнонаціонального проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Він зазначив, що метою проекту є підвищення юридичної грамотність українців та формування нової правової культури в суспільстві. Це масштабна реформа правової свідомості, яка забезпечить сталий розвиток України як сучасної демократичної держави. Одним з ключових елементів, який забезпечує реалізацію проекту «Я МАЮ ПРАВО!», є надання громадянам безоплатної правової допомоги. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити свої права кожному.

SuR 170929 33

SuR 170929 31

Станом на 29 вересня 2017 року робочі групи «мобільних точок доступу» до системи БВПД Сумщини, що працюють в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» здійснили 14 виїздів. Фахові юристи провели особисті прийоми громадян, що проживають у Сумському, Краснопільському, Білопільському, Недригайлівському, Охтирському, Глухівському, Путивльському, Шосткинському, Середино-Будському, Великописарівському, Кролевецькому та Ямпільському районах. У планах представників робочих груп побувати в усіх точках регіону для полегшення доступу громадян до безоплатної правової допомоги.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області:

Адреса: м. Суми, вул. Першотравнева, 29.

Тел. (0542) 603 645, 603 647, 603 649.