назад

Про права людей з інвалідністю та літніх людей говорили у Володимирі-Волинському

Літні 15 грудня 2018 року в рамках правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» у Володимир-Волинському територіальному центрі соціального обслуговування фахівці Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД провели круглий стіл на тему: «Права людей з інвалідністю та літніх людей».

 

У кого виникає обов’язок утримувати батьків, хто має право на утримання, поняття договору довічного утримання, пенсія за віком та умови її призначення та нарахування – про ті та інші питання розповів присутнім під час заходу начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД Степан Слащук.

Також учасників круглого столу ознайомлено із можливістю певної категорії осіб отримати безоплатну вторинну правову допомогу.

Літ 2

Серед присутніх розповсюджено інформаційно-роз’яснювальні буклети «Аліменти на батьків», «Пенсія за віком», «Договір довічного утримання» та «Правова допомога, що гарантується державою».

Довідково:

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11.

E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефон системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).