назад
05.04.18

Про роботу місцевих центрів говорили на Керівній раді

0404184 квітня 2018 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області, під головуванням директора центру Ірини Протченко, відбулося засідання Керівної ради Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.
Участь у нараді взяли директори Місцевих центрів, керівники та працівники структурних підрозділів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області.

Учасники засідання обговорили питання діяльності місцевих центрів безоплатної вторинної правової допомоги Чернігівщини у І кварталі 2018 року та реалізацію планів на II квартал поточного року.
Під час наради проаналізовано роботу Бюро правової допомоги за перший квартал 2018 року, а також – мобільних консультаційних пунктів; стан виконання Доручень виданих адвокатам та їх оплату; роботу з адвокатами; правопросвітницькі заходи; співпрацю з громадськими організаціями, ЗМІ та державними структурами та інш.
Акцентувалася увага щодо питань виконання кошторису, планування бюджетних коштів за видатками РЦ та МЦ на 2018 рік.