назад

Про сімейні цінності і не тільки: правники системи БПД взяли участь у Фестивалі сім’ї

35058300 1533386680302106 5703045115375779840 nМинулими вихідними у Дніпрі святкували День сім’ї. У цей день містом пройшла святкова хода у якій могли взяти участь всі бажаючі. По її закінченні у міському парку ім. Глоби пройшов Фестиваль сім’ї. У парку розмістилися різного роду організації, які сприяють розвитку сімейних цінностей в Україні та їх захисту, багато дитячих осередків, де можна було малювати, ліпити, плести з бісеру та безліч інших цікавих забав. Серед цікавих та незвичайних локацій, знайшов своє місце і острівець БПД, організований спільними зусиллями з командою правозахисників «Громадянський захист».

На локації розмістилася символіка та інформаційні матеріали системи безоплатної правової допомоги. Присутні на фестивалі мали нагоду дізнатися від правників про можливості реалізації державних гарантій, інформацію про права і сімейні цінності, та іншу важливу правову інформацію на цю тематику. Містяни із зацікавленістю підходили до “офісу” правової допомоги і отримували буклети, одночасно записуючи контакти центрів, а деякі консультувалися на тему сімейних відносин просто на місці.

Ми маємо зберегти і захистити сімейні цінності, навчивши цьому майбутні покоління, адже сім’я є основним первинним осередком суспільства, – упевнені фахівці системи БПД. Тому таку велику увагу приділяють у системі захисту прав дітей, осіб, які потерпають від домашнього насильства тощо.

Слобожанське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: Дніпровський район, смт. Слобожанське, вул.В.Сухомлинського,42. Перший дніпровський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою:м.Дніпро, вул. Старокозацька, 52.

Всеукраїнська гаряча телефонна лінія – 0800213103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів у межах України).

{gallery}news/2018/06/6{/gallery}