назад

Про стандарти якості безоплатної правової допомоги у кримінальному процесі – з адвокатами Волині

DSC0050819 жовтня 2018 року Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області проведено навчальний семінар для адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки. Тема розмови – стандарти якості безоплатної правової допомоги у кримінальному процесі.

На початку зустрічі з вітальним словом до присутніх звернулася директор Регіонального центру з надання БВПД Наталія Смолярчук, яка наголосила на місії, баченні та цінностях безоплатної правової допомоги, зазначивши що довіра та партнерство є одними з цінностей, на яких грунтується діяльність відповідних центрів.

DSC00530

DSC00544

Начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Оксана Щесюк акцентувала увагу на типових недоліках, які допускаються адвокатами при заповненні додатків до акта надання безоплатної вторинної правової допомоги.

DSC00529

Своєю чергою тренер-адвокат Євгенія Коваленко наголосила на участі адвоката в ОПД із врахуванням положень ЗУ «Про адвокатську діяльність», правил адвокатської етики та стандартів якості безоплатної правової допомоги у кримінальному процесі.

DSC00561

Серед обговорюваних питань – і видача доручень Регіонального центру з надання БВПД адвокатам, які надають БВПД та працівників відділів представництва місцевих центрів з надання БВПД у Волинській області, а також співпраця Регіонального центру з адвокатами, які надають БВПД у Волинській області.

DSC00497

DSC00492

DSC00533

DSC00538

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефонний номер цілодобового доступу громадян до безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів по всій території України).