назад

Про сучасні інноваційні форми навчання та правове виховання ліцеїстів говорили педагоги та фахівці Сарненського місцевого центру з надання БВПД

1

Плідна співпраця Сарненського МЦ та ліцею “Лідер” в рамках Програми “Демократична школа” продовжується. Цього разу фахівці Сарненського МЦ: Аліна Харченко, Ірина Дубровська, Анастасія Новацька та представники Сарненського районного ліцею “Лідер” провели спільну конференцію на тему: “ Партнерство заради виховання”. Під час зустрічі мова йшла про виховання ліцеїстів, зокрема і правове. А також обговорили присутні і ряд питань, що стосуються запровадження сучасних інноваційних форм навчання.


Під час зустрічі, фахівцями Сарненського МЦ презентовано правопросвітницькі заходи, які були проведені для ліцеїстів у поточному навчальному році в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю та на виконання Програми “Демократична школа”.

 2

До того ж,Аліна Харченко окреслила основні напрями співпраці між ліцеєм та Сарненським МЦ на наступний навчальний рік.

 3

На завершення фахівцям Сарненського місцевого центру вручили Грамотою за тісну співпрацю з педагогічним та учнівським колективом Сарненського районного ліцею “Лідер” та запровадження сучасних інноваційних форм навчання і виховання учнівської молоді.

4