назад
03.08.17

Про систему безоплатної правової допомоги в Голованівську будуть інформувати поштовики

012 серпня 2017 року, в актовій залі відділення поштового зв’язку Голованівського Цеху обслуговування споживачів №7 Кіровоградської дирекції Публічного акціонерного товариства “Укрпошта” відбулась апаратна нарада начальників поштових відділень Голованівського району. На запрошення начальника Голованівського відділення поштового зв’язку Ольги Бабій, даний захід відвідали представники Голованівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Лісовий, начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та Сергій Шеремет, начальник відділу представництва.
На початку зустрічі Олександр Лісовий розповів начальникам поштових відділень про основні напрямки роботи Голованівського місцевого центру, а також звернув увагу на основні цінності та місію системи безоплатної правової допомоги в Україні в цілому.
 
02
 
«Працівники пошти на селі залишаються чи не одними із найбільш наближених до населення джерел інформування. Хто, як не поштарі, найбільше спілкуються з жителями віддалених сіл. З ким, як не з ними, люди діляться своїми проблемами та радощами. Від них отримують останні новини з життя громади. А тому, налагодження співпраці з працівниками «Укрпошти», щодо поширення інформації про систему безоплатної правової допомоги в Україні стане надійними містком, який забезпечить доступ до неї віддалених громад», – зазначив Олександр Лісовий.
 
03
 
З метою підвищення рівня поінформованості населення про систему БПД, всі начальники відділень поштового зв’язку Голованівського району отримали відповідні інформаційні плакати, які будуть безоплатно розміщені у всіх поштових відділеннях.
Крім того, в рамках підписаного меморандуму з громадською спілкою «Всеукраїнське об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ», були також розповсюджені інформаційні плакати щодо отримання учасниками АТО соціальних карток.
 
04
 
До Голованівського місцевого центру з надання БВПД можна звернутись за адресою: смт Голованівськ, вул. Ціолковського, 1.
Тел.: (05252) 2-25-83, 068 834 77 45, 093 423 33 73.
Адреси бюро правової допомоги:
Бобринецьке бюро правової допомоги
м. Бобринець, вул. Незалежності, 80
Гайворонське бюро правової допомоги
м. Гайворон, вул. Великого Кобзаря, 20
Маловисківське бюро правової допомоги
м. Мала Виска, вул. Центральна, 62
Новоукраїнське бюро правової допомоги
м. Новоукраїнка, вул. Покровська, 67
Благовіщенське бюро правової допомоги
м. Благовіщенське, вул. Ореста Гуменюка, 8
Вільшанське бюро правової допомоги
смт Вільшанка, вул. М. Лагонди, 30
Добровеличківське бюро правової допомоги
смт Добровеличківка, вул. Центральна, 103/7
Новоархангельське бюро правової допомоги
смт Новоархангельськ, вул. Пушкіна, 28.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний телефонний номер 0-800-213-103.