назад

Про Всеукраїнський тиждень права, національний правопросвітницький проект «Я МАЮ ПРАВО!» і досягнення системи БПД

гол

Взаємодія з засобами масової інформації – це один з найбільш ефективних методів поширення інформації про діяльність та здобутки системи безоплатної правової допомоги Рівненщини.


Зокрема, за період з 1 січня 2017 року у ЗМІ Рівненщини було розміщено понад 600 публікацій, телевізійних та радіосюжетів про діяльність центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.


Днями директор Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Василь Овдіюк взяв участь телепередачі «Пряма мова» на ТРК «Ритм», під час якої, зокрема, розповів про роботу системи безоплатної правової допомоги Рівненщини рік, про те, чого вдалося досягти, а також про плани на майбутнє.


1


Зокрема, увагу телеглядачів Василь Овдіюк  акцентував на реалізації національного правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», мета якого – покращення обізнаності українців про їхні права та можливості їх захисту. Також директор Регіонального центру розповів телеглядачам про проведення Всеукраїнського тижня права та участі системи БПД у його реалізації.


2


Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).