назад

Про Загальну Декларацію прав людини дізналися учні Цепцевицької ЗОШ від юристів Сарненського МЦ

IMG 6876

В рамках Всеукраїнського тижня права головний спеціаліст відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання БППД Аліна Харченко та начальник відділу організаційної роботи, юридичного забезпечення діяльності та персоналу Оксана Заєць відвідали Цепцевицьку ЗОШ I-III ступенів.

IMG 6845

Аліна Харченко провела Всеукраїнський урок “Права людини” з нагоди 70-ї річниці проголошення Загальної декларації прав людини для учнів 10 класів, на якому донесла інформацію про основоположні права, які закріплені цим міжнародним документом. До того ж, учнів проінформували про поняття та види булінгу у шкільному середовищі, продемонструвавши відповідну презентацію, й спільно виробили алгоритм дій реагування на це негативне явище. Для вчителів Цепцевицької ЗОШ фахівцями Сарненського МЦ проведений семінар щодо шляхів протидії булінгу та порядку отримання безоплатної правової допомоги.

IMG 6871

Учнів 3-4 класів ознайомили з правами, які закріплені у Загальній декларації прав людини, за допомогою цікавої презентації. Згодом діти мали можливість в ігровій інтерактивній формі закріпити свої знання.

IMG 6876

Під час проведених заходів юристи Сарненського МЦ поширили інформаційні матеріали кампанії “СтопБулінг” та “СтопНасильство”.