назад
16.12.18

Пробація – як шанс на виправлення

 

Golosiivo TitulЗ метою покращення правової обізнаності неповнолітніх суб’єктів пробації, згідно розпорядження Кабінету Міністрів України, директор Другого київського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги Богдан Кушнір проводив ряд зустрічей з представниками районних Секторів пробації.

Розуміючи, що пробація для багатьох неповнолітніх осіб, що мають проблеми з законом – це шанс на виправлення, реабілітацію, соціалізацію у суспільстві, повернення до нормального життя, мотивування їх на отримання освіти, професії, досягнення успіху – розширюється співпраця з районними Секторами пробації та Національною поліцією України.

Так, проведено зустрічі з представниками Голосіївської пробації, під час якох здійснена правопросвітницька робота серед осіб, які стоять на обліку.

Golosiivo 2

Також, проведено нараду щодо спільних заходів для підвищення правообізнаності громадян з Центром ювенальної пробації, спільно з Голосіївським управлінням поліції ГУНП у м. Києві.

Golosiivo

Підсумковим заходом стала спільна участь директора Другого центру, Голосіївської пробації та АО “Клочков та партнери” у турнірі з “брейн-рингу” серед студентів-правників, що проходив в рамках Всеукраїнського тижня права.