назад

Продовжуємо налагоджувати співпрацю з партнерами

{module Kropiv_foto} Центральна бібліотека ім. М.Л.Кропивницького м. Миколаїв, яку очолює Тетяна Тверда, є надійним партнером системи безоплатної правової допомоги. Так, проведено цілий ряд спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової освіти та культури населення, розвитку громадянського суспільства міста та області. Досить згадати, що навіть звітування системи безоплатної правової допомоги Миколаївської області за підсумками роботи у 2018 році проходило саме у стінах бібліотеки.

2

Під час проведення єдиного методичного дня, у якому приймали участь представники 21 бібліотеки-філіалу та 4 бібліотечних пунктів Централізованої бібліотечної системи для дорослих м. Миколаєва (загалом 40 керівників та фахівців), начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Другого миколаївського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вадим Жепало провів навчально-практичний семінар та розповів учасникам, що таке безоплатна правова допомога, які види консультацій можна отримати в центрах БВПД, що таке первинна та вторинна правова допомога, хто може нею скористатись.

3

Окремо з учасниками семінару обговорили питання співпраці щодо проведення заходів у рамках реалізації проекту “Я маю право голосу!”. Працівники бібліотек були ознайомлені з порядком перевірки своїх даних у списках виборців, а також повноважень органів Державного реєстру виборців, отримали інформаційні матеріали з контактними даними системи безоплатної правової допомоги регіону.