назад
05.01.17

Продовжується робота над розширенням доступу до БВПД

040116sudduk

04 січня 2017 року начальник відділу «Диканське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Олійник відвідав Диканський районний суд Полтавської області, де зустрівся з керівником апарату Дмитром Обрізаном та працівниками суду.

У ході зустрічі обговорено законодавчі новели у сфері розширення переліку категорій осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Співробітників суду було забезпечено інформаційними буклетами «Бюро правової допомоги: Ваш юридичний провідник» та «Куди можна звернутися за захистом своїх прав та інтересів у Полтавській області?», що містять корисну інформацію про функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні.

Домовилися, що працівники суду будуть поширювати отриману інформацію серед своїх клієнтів, а також за потреби перенаправляти громадян до Диканського бюро правової допомоги.

Нагадуємо, що скористатися нашими послугами можна за адресою: смт. Диканька, вул. Гоголя, 1 (2 поверх), контактний номер телефону (05351) 9-73-53, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).