назад

Продовжується співпраця системи БПД з органами пробації на Прикарпатті

1У рамках підписаного Меморандуму про співпрацю 13 липня директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук провів робочу зустріч з начальником філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області Оксаною Устимчук з метою покращення координації зусиль обох структур.

2

Директор Регіонального центру з надання БВПД в Івано-Франківській області Михайло Євчук наголосив на дієвості та реалізації зазначених у Меморандумі про співпрацю головних напрямків роботи. «Серед важливих аспектів роботи можна віднести виконання принципу доступності безоплатної правової допомоги, виховання у представників соціально вразливих груп, територіальних громад та спільнот правової культури та правової свідомості, надання правових консультацій, забезпечення доступу до вторинної правової допомоги засуджених осіб», ̶ зазначив він.

3

У заході взяла участь начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру Мирослава Аннюк, яка розказала про особливості роботи адвокатів в системі безоплатної правової допомоги. Вона ознайомила присутніх із загальнонаціональним правопросвітницьким проектом «Я МАЮ ПРАВО!», який реалізується Міністерством юстиції України у співпраці з системою безоплатної правової допомоги. Основне завдання проекту є підвищення рівня знань українців щодо своїх прав у різних сферах життя, правової свідомості громадян та спроможності захищати свої права.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України