назад

Проект Регіонального плану надання БВПД у Закарпатській області на 2018 рік погодили учасники засідання Керівної ради

Keriv 2    У четвер, 21 грудня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області відбулося засідання Керівної ради. У засіданні взяли участь директор Регіонального центру Василь Попадинець, заступник директора Лариса Фучко, головний бухгалтер Марина Азарко, заступник начальника відділу фінансів, контрактно-договірної роботи та бухгалтерського обліку Віра Гут, директори Ужгородського та Мукачівського місцевих центрів Михайло Давиденко та Костянтин Молнар, в.о. директора Хустського МЦ Мирослава Скляр. 

    Директор Регіонального центру поінформував ознайомив присутніх з основними показниками діяльності центрів за 2017 рік та успіхами, яких вдалося досягти за рік, що минає. Аналіз фінансової діяльності центрів з надання БВПД представила Марина Азарко.

Keriv 3
    Упродовж засідання Керівної ради присутні внесли пропозиції щодо фінансування заходів річних планів надання БВПД. Після детального обговорення проектів річних планів діяльності Регіонального та місцевих центрів з надання БВПД учасники засідання погодили проект Регіонального плану надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області на 2018 рік.

Keriv 1