назад

Проект «Я маю право!» презентували у бібліотеці Золотоноші

zolot.bibliotheka1Днями фахівці Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілися з працівниками районної централізованої бібліотечної системи. На заході йшлося про права людини та практичні можливості їхнього захисту.

Під час зустрічі начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Тетяна Жалобна презентувала присутнім інтерактивний проект Мін’юсту «Я маю право!», який залучає до участі місцеві громади, відповідні громадські організації і цільові групи.

zolot.bibliotheka

Завдання проекту – забезпечити українців інформацією про права, які гарантовані їм Конституцією і законами України, навчити ці права реалізовувати та захищати.
По завершенню, кожний учасник отримав тематичні буклети та інформаційні плакати для розміщення їх в приміщеннях сільських бібліотек Золотоніського району.
Фахівці місцевого центру також нагадують мешканцям Золотоноші про те, що отримати безоплатну правову допомогу можна у Золотоніському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Золотоноша, вул. Новоселівська, 1 офіс 17.