назад

Професійне зростання: фахівчиня Коростенського місцевого центру з надання БВПД отримала свідоцтво про право на зайняття адвокатською діяльністю

TG1Професійне навчання неможливе без досвіду та сомоосвіти. Фахівці системи безоплатної правової допомоги здатні відповідати на сучасні виклики, виявляти ініціативність та демонструють високий рівень компетентності. Сьогодні 7 листопада начальник відділу представництва Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тетяна Грищенко отримала свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю.

Відстоювання справедливості та захист прав вимагає високого рівня знань, досвіду та особистих якостей – відданості справі, гідності, наполегливості.
Колектив Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області щиро вітає Тетяну Грищенко із присвоєнням почесного звання «адвокат»!
Бажаємо виграшних справ, гідних суперників та ефективного захисту у суді!
Довідково:
Грищенко Тетяна Василівна
Закінчила у 2011 році Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю «Правознавство».
З грудня 2011 по грудень 2012 працювала на посаді головного спеціаліста відділу державної реєстрації речових прав на нерухоме майно реєстраційної служби Коростенського міськрайонного управління юстиції.
З грудня 2012 по вересень 2013 працювала на посаді секретаря судових засідань Коростенського міськрайонного суду Житомирської області
З жовтня 2013 по лютий 2015 працювала на посаді спеціаліста першої категорії Коростенської прокуратури з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері.
З липня 2015 по листопад 2016 працювала на посаді заступник начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги
З листопада 2016 по січень 2017 2016 працювала на посаді начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
З січня 2017 по теперішній час працює начальником відділу представництва Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.