назад
21.10.15

Програма розвитку безоплатної правової допомоги для населення Борзнянського району на 2015-2017 роки була прийнята двадцять восьмою сесією Борзнянської районної ради шостого скликання

BPD21 жовтня 2015 року директор Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної допомоги Володимир Бригинець взяв участь у засіданні двадцять восьмої сесії Борзнянської районної ради шостого скликання, яка відбулася о 10 годині в залі засідань Борзнянської районної ради. На сесії були присутні голова районної ради Борис Силко, депутати районної ради та представники засобів масової інформації.

Серед питань , які було винесено на обговорення районної ради, була прийнята одноголосно Програма розвитку безоплатної правової допомоги для населення Борзнянського району на 2015-2017роки. Метою цієї Програми є розроблення та здійснення комплексу заходів правового, організаційного та економічного характеру, спрямованих на забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги осіб, які мають на неї конституційне право і потребують такої допомоги.