назад

DSCN0100

20 березня 2017 року начальник відділу “Новомиколаївське бюро правової допомоги” Першого Запорізького місцевого центру з надання БВПД Олександр Котов провів інформаційно-роз’яснювальний захід.

       Зустріч проходила в КУ “Любицький психоневрологічний інтернат” Запорізької обласної ради та була направлена на підвищення правової обізнаності осіб, які належать до основних соціально-демографічних груп населення, інвалідів та пенсіонерів. Під час зустрічі розглядалися основи соціальної захищеності інвалідів в Україні.

       Присутнім було роз’яснено права осіб з обмеженими можливостями в Україні, заборона дискримінації за ознакою інвалідності, соціальний захист та пільги інвалідів, державні гарантії щодо забезпечення психіатричною допомогою та соціального захисту осіб, які страждають на психічні розлади тощо.DSCN0110

       Також було роз’яснено щодо функції та завдань бюро правової допомоги, перелік послуг, які оказує бюро, зокрема порядок надання безоплатної вторинної правової допомоги.

       Учасники заходу отримали буклети з корисною інформацією та скористалися нагодою, щоб особисто проконсультуватися у фахівця Новомиколаївського бюро правової допомоги.


Для отримання консультацій чи роз’яснень з правових питань можна звертатися безпосередньо до:

Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 2-й поверх, тел. (061) 764-60-77.

Новомиколаївське бюро правової допомоги – смт Новомиколаївка, вул. Соборності,84, novomykolaivske@legalaid.zp.ua, тел: (06144) 9-33-31.