назад
21.09.18

Протидія булінгу в школі та за її межами

    20.09.2018, у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!» працівниками відділу правопросвітництва Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолієм Мартосічем та Юлією Лобчинською проведено правопросвітницький захід у спеціалізованій природничо- математичній школі I-III ступенів № 16 ім. М.О. Кириленка на тему:“Булінг. Протидія булінгу в школі та за її межами”.

    Працівники Центру обговорили з учнями 8-9 класів важливі питання стосовно даної теми. До уваги слухачів була представлена презентація. Діти були ознайомлені з видами булінгу, статистикою булінгу в Україні та світі, причинами та наслідками булінгу, а також дізналися хто із відомих людей стикався із такою вкрай важливою проблемою та як саме подолали вплив булінгу. Учні переглянути мотиваційний відеоролик “Викресли булінг – обирай блогінг” та відеокліп українського сучасного піаніста Дмитра Шурова присвячений темі булінгу серед підлітків. Також бажаючі могли пройти тест, який визначає риси характеру притаманні жертві булінгу та кривднику.

 

 

 

 

 

 

 

 

    По завершенню заходу, всіх присутніх ознайомили з правопросвітницьким проектом Міністерства юстиції “Я МАЮ ПРАВО!”, розповсюдили інформаційні буклети та тематичні друковані матеріали, а також контакти центру.