назад
05.02.17

Проведенні правоосвітні заходи на базі Канівської спеціалізованої ЗОШ № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов

03 лютого 2017 року керівник Канівського бюро правової допомоги Олена Васильченко відвідала Канівську спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів № 6 з поглибленим вивченням іноземних мов та для учнів 9-10 класів провела виховну годину на тему: «Права дитини в контексті законодавства України». На заході також були присутні заступник директора з виховної роботи – Алла Лютко та вчитель історії і права – Ірина Пугачова.

В ході заходу учні детально ознайомитись з основними права дитини, які регулюються Конвенцією про права дитини та із законодавством України: Конституцією України, Сімейним кодексом України, Законом України «Про охорону дитинства», Цивільним кодексом України.
Виховна година викликала жвавий інтерес серед учів, тому зустріч пройшла у формі активного обговорення.
Також цього дня, Олена Васильченко провела інформаційну зустріч з педагогічним колективом школи, в ході якої, проінформувала освітян про основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та ознайомила із змінами в законодавстві «Про безоплатну правову допосогу», які набули чинності 5 січня 2017 року.
По завершенню заходів було роздано друковані матеріали з інформацією про послуги, які надає Канівське бюро правової допомоги з контактними даними.