назад

Проведення інформаційних заходів, присвячених відкриттю бюро

Представники Чорнобаївського бюро правової допомоги Золотоніського МЦ з надання БВПД — Інна Копійка та Вячеслав Макаренко,з 29 по 31 серпня 2016 року провели ряд заходів, приурочених до відкриття 1 вересня 2016 року – Чорнобаївського бюро правової допомоги. Основною метою цих заходів було ознайомити керівників органів виконавчої влади та громадськість про початок діяльності бюро та налагодити спільну співпрацю та партнерські відносини.

Зокрема, 29 серпня 2016 року проведено круглий стіл на тему: «Безоплатна правова допомога – захист індивідуальних прав» з прокурором Чорнобаївського відділення Золотоніської місцевої прокуратури – Ольгою Степанок.

30 серпня 2016 року проведено робочу зустріч з начальником 6-ї ДПРП У ДСНС у Черкаській області – Вадимом Крохою. Сторони поспілкувались на тему: «Безоплатна правова допомога: реалії, досягнення, перспективи».

31 серпня 2016 рокуспільно із працівниками Чорнобаївського районного відділу Кримінально-виконавчої служби Управління державної пенетенціарної служби України в Черкаській області – Ярославою Швиденко та Олегом Тітаренком провели для осіб засуджених із іспитово-випробувальним терміном правовий лекторій на тему: «Створення бюро правової допомоги – шлях до задоволення потреб і очікувань громадян» та «Відповідальність за порушення чинного законодавства».