назад

Проведення майстер-класу для студентів у рамках Всеукраїнського тижня права

     151209 51У рамках проведення Всеукраїнського тижня права 09 грудня 2015 року Наталія Шестерніна, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, разом з Оленою Шаповал, адвокатом, для студентів ІІ курсу Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх провели майстер-клас на тему: «Право на захист: що передбачає безоплатна вторинна правова допомога».

       Дане навчання проводилося з метою підвищення необхідності та місця професії адвоката, юриста у житті суспільства, спрямований на підвищення рівня правової культури та правової свідомості підростаючого покоління.151209 52

    Захід був цікавим і насиченим для студентів. Запрошені гості отримали справжнє задоволення від висококваліфікованої підготовки студентів, які прийняли участь.

      По завершенню студенти висловили побажання якомога частіше проводити заходи такого характеру.

Проведення навчань такого формату є надзвичайно важливими та ефективними у подальшому навчанні студентів та роботі системи безоплатної правової допомоги, адже використання майстер-класів є ефективним методом у вирішенні спірних питань.

151209 53