назад
06.09.18

Проведення робочої зустрічі із регіональним представником у східних областях Департаменту регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини

06092018106 вересня цього року директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Черчатий та начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Людмила Армеєва провели робочу зустріч з регіональним представником у східних областях Департаменту регіональних представництв Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Юрієм Чернушенком.

 Під час зустрічі сторони обговорили питання поглиблення співпраці, механізми обміну інформацією по забезпеченню громадян правом на безоплатну правову допомогу та проведення спільних заходів на терені області.  

«Аналіз та обмін інформацією щодо стану забезпечення прав і свобод людини в Україні є важливим елементом у роботі системи безоплатної правової допомоги як структури, яка стоїть на сторожі захисту прав громадян, зокрема, права на безоплатну правову допомогу, особливо вразливих груп населення», – наголосив директор Регіонального центру Олександр Черчатий.

«Тісна співпраця з центрами надання безоплатної вторинної правової допомоги сприятиме належній реалізації прав мешканців Полтавщини на безоплатну правову допомогу, а спільні комунікативні заходи стануть важливим підґрунтям щодо інформування громадськості про повноваження структур у напрямі захисту прав громад», – відзначив Юрій Чернушенко.06092018

Нагадаємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40.

Додатково повідомляємо, що в Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103. Зателефонувавши за ним, Ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, змін в законодавчій базі стосовно її надання, актуальні адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та інші питання щодо отримання такої допомоги. Ця телефонна лінія працює цілодобово. Дзвінки у межах України – безкоштовні.