назад

Проведення Всеукраїнського тижня права | Другий львівський місцевий центр з надання безоплатної правової допомоги

secondlviv17-12 грудня, у Всеукраїнський день права місцевими центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області були проведені заходи по правовій обізнаності населення, як це було:
Другий львівський місцевий центр.

7 грудня фахівці Центру взяли участь в нараді працівників КВІ Управління пенітенціарної служби в Львівській області. На нараді розглядались питання реалізації «Проекту реформування системи кримінальної юстиції щодо неповнолітніх в Україні» та порядку надання безоплатної правової допомоги дітям, які опинились в складних життєвих ситуаціях.

{module mercedes 6433333}

9 грудня директор Центру О.Данько та В.Гошовський спільно з Городоцьким управлінням юстиції провели семінар для юридичних служб місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Городоцького району з питань надання безоплатної правової допомоги. В семінарі взяли участь юридичні служби Управління Пенсійного фонду в Городоцькому районі, Управління Держгеокадастру в Городоцькому районі, Городоцької райдержадміністрації, Городоцької районної ради, Городоцької міської ради, Управління праці та соціального захисту Городоцької РДА. В заході взяли участь 12 осіб.

9 грудня Х.Гаталяк взяла участь у круглому столі для новообраних голів сільських рад, який проводився на базі ЛРІДУ НАДУ на тему: Основи конституційного права. Права та свободи особи і громадянина в контексті конституції України. Взаході взяли участь 10 осіб.

10 грудня Х.Гаталяк та Я.Бурин спільно з Жовківським управлінням юстиції провели семінар для юридичних служб місцевих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Жовківського району з питань надання безоплатної правової допомоги. В семінарі взяли участь юридичні служби Управління Пенсійного фонду в Жовківському районі, Жовківської райдержадміністрації, Жовківської районної ради, Жовківської міської ради. Учасниками заходу була підтримана ідея створення спеціалізованої комунальної установи з надання БППД. В заході взяли участь 11 осіб.

11 грудня Х.Гаталяк провела семінар для працівників відділу соціального захисту населення Галицького району. На семінарі розглядались питання порядку надання вторинної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на БВПД та визначено можливі напрямки співпраці із забезпечення соціально вразливих категорій громадян якісною БПД. В заході взяли участь 18 осіб.
11 грудня У.Стефак провела семінар для працівників відділу соціального захисту населення Залізничного району. На семінарі розглядались питання порядку надання вторинної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на БВПД та визначено можливі напрямки співпраці із забезпечення соціально вразливих категорій громадян якісною БПД. В заході взяли участь 21 особа.
Інформування мешканців про систему БПД

8 грудня в рамках співпраці з Львівською міською радою працівники Центру Х.Гаталяк та Я.Бурин інформували працівників Центру надання адміністративних послуг в Личаківському районі про порядок надання вторинної правової допомоги, категорії осіб, які мають право на БВПД.

9 грудня акції з інформування проводились в Інспекції захисту прав споживачів в Львівській області та Департаменті архбудконтролю в Львівській області, 10 грудня в Жовківській РДА.
7 грудня фахівці центру на запрошення Львівської ЦБС для дорослих взяли участь в комунікативному заході організованому до Дня волонтера ГО «Форум» та інформували учасників заходу про можливості отримання БПД для учасників АТО.
Робочі зустрічі.

9 грудня директор Центру О.Данько провів робочу зустріч з новообраним Городоцьким міським головою Р.Кущаком. На зустрічі розглядались питання щодо подальшої співпраці та перспективи створення спеціалізованої комунальної установи з надання БППД.

9 грудня директор Центру О.Данько провів робочу зустріч з новообраним головою Городоцької районної ради. На зустрічі розглядались питання щодо подальшої співпраці обговорено питання підписання Угоди про співпрацю.

10 грудня Христина Гаталяк провела робочу зустріч з секретарем Жовківської міської ради Андрієм Мазаном та начальником відділу правового та організаційного забезпечення діяльності ради Іващук Іриною Петрівною. На зустрічі розглядались питання щодо подальшої співпраці та перспективи створення спеціалізованої комунальної установи з надання БППД.

Виїзний прийом
9 грудня В. Гошовський провів прийом громадян з надання БВПД для мешканців Городоцького району. Під час прийому проводилось інформування мешканців.
Угоди про співпрацю

Директор центру Олег Данько підписав Угоду про співпрацю з Жовківською районною радою.
В процесі узгодження Угоди про співпрацю з Жовківською міською радою та Городоцькою міською радою.