назад
13.07.17

Проведено чергову інформаційну зустріч з учасниками АТО

12 липня 2017 року начальник відділу правопросвітництва та взаємодії із суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги – Тетяна Жалобна провела інформаційну зустріч з учасниками АТО щодо соціальних пільг, які надаються учасникам бойових дій в Україні.

Обговорювались питання щодо виділення земельних ділянок, оздоровлення учасників АТО та членів їх сімей, працевлаштування учасників бойових дій; безкоштовні ліки та лікарські засоби для учасників АТО тощо.

zolotВійськові ділились інформацією щодо пільг, якими вони вже скористалися та ділилися власним досвідом вирішення проблемних питань, з якими стикається учасник бойових дій. Адже, хто як не людина, котра вже пройшла той шлях від зустрічі з проблемою до успішного її вирішення, зможе допомогти та порадити куди можна звернутися за допомогою.

Присутнім були врученні іменні Соціальні картки учасника АТО «Українці-разом!», які дозволяють кожному власнику отримувати: безкоштовну правову підтримку; безкоштовне обстеження та надання медичних послуг, психологічну підтримку; знижки на покупки у всеукраїнських торгових мережах; освітні, оздоровчі та розважальні програми для учасників АТО та членів їх родин.