назад
03.12.15

Проведено черговий виїзний прийом та консультування жителів Теофіполя працівниками Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової

20151203 110806     Працівниками Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової 03 грудня 2015 року , а саме в.о. начальником відділу попередньої роботи з клієнтами Вітою Сучок та головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгенієм Грабчуком проведено виїзний прийом та консультування громадян в приміщенні Теофіпольського районного управління юстиції.

     З метою широкого інформування громадян смт. Теофіполя та Теофіпольського району про проведення виїзного прийому в районній газеті “Життя теофіпольщини” №96-97 (10119 – 10120) від 26.11.2015 року було оприлюднено оголошення про дату, час та місце проведення зазначеного заходу.

     Спеціалістами Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було прийнято троє громадян із питаннями правового характеру. Під час прийому громадянам надавались консультації та роз’яснення з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення та питань щодо поновлення батьківських прав.

     Головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгенієм Грабчуком проведено ряд зустрічей, а саме: з головою громадської організації Теофіпольської районної ради організації ветеранів України Хмельницької області, з начальником ЦНАПу Теофіпольської районної державної адміністрації та з начальником юридичного відділу апарату Теофіпольської РДА на яких було обговорено питання взаємодії суб’єктів надання первинної та вторинної правової допомоги відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та подальшої співпраці спрямованої на сприяння наданню якісної первинної та вторинної безоплатної правової допомоги мешканцям міста та району.

     Крім того, на вулицях Теофіполя продовжено акцію з “вуличного інформування” громадян.

     Того ж дня з нагоди проведення міжнародного дня інвалідів головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко спільно з Старокостянтинівським міськрайонним центром зайнятості організували зустріч із особами, які являються інвалідами і перебувають на обліку в центрі зайнятості. Працівником Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги було доведено до відома інформацію про діяльність центру, детально роз’яснено перелік категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, та порядок звернення до місцевого центру. По завершенню зазначено заходу всім присутнім були вручені інформаційні брошури з адресою та інформацією про засоби зв’язку Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/03_2{/gallery}