назад
31.03.16

Проведено інформаційно-консультативний захід «Центр під одним дахом»

krem300320165

30 березня 2016 року працівники Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у інформаційно-консультативній зустрічі «Центр під одним дахом», яка була організована Кременчуцьким міськрайонним центром зайнятості.

 

         Основана мета заходу – надання комплексних послуг та допомоги у вирішенні проблемних питань соціального захисту демобілізованим військовослужбовцям, які проходили військову службу в зоні проведення антитерористичної операції.

         Інформаційну та консультативну допомогу учасникам АТО надали фахівці департаменту праці та соціального захисту населення, управління охорони здоров’я Кременчуцької міської ради, Кременчуцької районної державної адміністрації, міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Кременчуцького об’єднаного міського військового комісаріату та Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Представники місцевого центру ознайомили присутніх з основними напрямками діяльності, можливостями щодо отримання правової допомоги та надали відповіді на актуальні запитання учасників АТО.