назад
29.01.16

Проведено круглий стіл на тему: «Актуальні питання оптимізації роботи системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області у 2016 році»

IMG 20160128 161325

28 січня 2016 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області відбулося засіданні круглого столу на тему «Актуальні питання оптимізації роботи системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області у 2016 році», яке вів директор Регіонального центру Олександр Черчатий. Учасниками круглого столу стали адвокати системи надання безоплатної вторинної правової допомоги у та керівники Регіонального і місцевих центрів та їх структурних підрозділів.

Адвокатів поінформовано про вузлові завдання розвитку системи надання безоплатної правової допомоги у 2016 році.

Розглянуто два основні питання: проект нового «Порядку розподілу справ між адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу» та поглиблення взаємодії  Регіонального і місцевих центрів надання БВПД з адвокатами. Детально обговоривши проект «Порядку…», адвокати області внесли конкретні пропозиції до окремих його частин, підтримавши його в цілому.

З ініціативи адвокатів було вирішено створити при Регіональному центрі дорадчий орган з адвокатів для консультацій з важливих питань діяльності.