назад
21.03.19

Проведено моніторинг діяльності Ніжинського місцевого центру

98765677821 березня 2019 року начальник відділу моніторингу діяльності місцевих центрів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Анатолій Леоненко в межах робочих виїздів, запланованих у 2019 році, здійснив моніторинг роботи Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

З метою забезпечення надання кваліфікованої безоплатної правової допомоги, виконання основних завдань та функцій, передбачених Регіональним планом надання правової допомоги у Чернігівській області, представник регіонального центру детально ознайомився з роботою усіх відділів місцевого центру. В ході моніторингу Анатолій Леоненко проаналізував статистичну інформацію щодо показників діяльності центру, результати опитування клієнтів, дослідив порядок видачі та реєстрації доручень, прийом, перевірку та зберігання актів надання безоплатної вторинної правової допомоги, звернув увагу начальників відділів на типові проблемні питання, що виникають у процесі діяльності центру.

У місцевому центрі було перевірено вміст скриньки «Для анкет», з якої вилучено анкети для подальшого ознайомлення.

Нагадуємо, що за отриманням консультації та захистом своїх прав можна звернутись до Ніжинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Ніжин, вул.Богуна, 8 (3-й поверх) або за телефоном : (04631) 7-16-15.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.