назад
13.12.15

Проведено навчальний тренінг для учнів 10-11 класів Хмельницької загальноосвітньої школи № 6 на тему: «Правові можливості захисту та відстоювання своїх прав та інтересів неповнолітніми»

image-11-12-15-18-03     11 грудня 2015 року, в рамках Всеукраїнського тижня права спільно із адвокатами м. Хмельницького, Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Хмельницькій області організовано та проведено навчальний тренінг для учнів 10-11 класів Хмельницької загальноосвітньої школи № 6  на тему: «Правові можливості захисту та відстоювання своїх прав та інтересів неповнолітніми».

     09 грудня 2015 року аналогічну зустріч проведено із учнями 9 класів НВК № 6

     На тренінгу детально висвітлено питання щодо основних прав неповнолітньої особи в Україні, можливості правового захисту від злочинних посягань. Заступник директора Варфоломєєва О.В. у доступній формі повідомила  школярам щодо особливостей отримання безоплатної вторинної правової допомоги у кримінальному процесі неповнолітніми особами, порядок призначення адвоката та види правових послуг гарантованих державою, зупинилася на роз’ясненні норм Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та разом із присутніми адвокатами відповіла на запитання учнів.

     По завершенню заходу всім присутнім були роздані інформаційні брошури з інформацією про безоплатну вторинну правову допомогу та порядок її отримання.

{gallery}img/novyny/2015/gruden/11_4{/gallery}