назад
25.12.15

Проведено робочу нараду для працівників системи безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області

IMG 20151225 140433

25.12.2015 року в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області було проведено робочу нараду для працівників системи безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області. У засіданні взяли участь начальник відділу внутрішнього фінансового контролю Координаційного центру з надання правової допомоги Віталій Охріменко, начальник відділ координації регіональних центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Світлана Здрилюк, директор Регіонального центру Олександр Черчатий, перший заступник директора Регіонального центру Микола Лахижа, заступник директора Регіонального центру Валентина Буглак, директори місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та керівники структурних підрозділів Регіонального центру.

Основною метою наради було обговорення проблемних питань щодо становлення й розвитку системи надання правової допомоги з урахуванням доручень директора Координаційного центру з надання правової допомоги Андрія Вишневського за результатами Робочої зустрічі керівного складу системи безоплатної вторинної правової допомоги у м. Київ 10-12 грудня 2015 року.

На робочій нараді також було заслухано звіти директорів місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та працівників Регіонального центру про виконану роботу у 2015 році, бачення шляхів її удосконалення у 2016 році.

У кінці зустрічі Віталій Охріменко розповів присутнім про цілі і завдання, які стоять перед системою безоплатної вторинної правової допомоги у 2016 році, а  також про критерії, яких необхідно дотримуватися при підготовці планів роботи на 2016 рік.