назад
02.08.17

Проведено спільний прийом громадян у смт. Ріпки

020817 22 серпня 2017 року на базі Ріпкинського бюро правової допомоги відбувся прийом громадян з юридичних питань. Прийом проводили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком, за участю керівника бюро правової допомоги Олександра Гаана.

За вирішенням правових питань звернулося 7 осіб. Вони мали необхідність в отриманні консультацій з таких питань: погашення боргу за тепло та отримання субсидії, порядку отримання субсидії, щодо необхідності реєстрації транспортного засобу, порядку вступу в спадщину, щодо погашення кредиту, порядку використання земельної ділянки та продовження дії оренди, порядку компенсаційних виплат особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи.

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.
За отриманням правових консультацій та захистом своїх прав мешканці Ріпкинського району можуть звернутись до Ріпкинського бюро правової допомоги за адресою: смт. Ріпки, вул. Попудренка, 8А або зателефонувати (04645) 2-10-22, (04645) 2-10-25
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

 

0-800-213-103.

020817 1

2 серпня 2017 року на базі Ріпкинського бюро правової допомоги відбувся прийом громадян з юридичних питань. Прийом проводили директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Ірина Протченко спільно з начальником Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Олегом Трейтяком, за участю керівника бюро правової допомоги Олександра Гаана.

За вирішенням правових питань звернулося 7 осіб. Вони мали необхідність в отриманні консультацій з таких питань: погашення боргу за тепло та отримання субсидії, порядку отримання субсидії, щодо необхідності реєстрації транспортного засобу, порядку вступу в спадщину, щодо погашення кредиту, порядку використання земельної ділянки та продовження дії оренди, порядку компенсаційних виплат особам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи .

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.

За отриманням правових консультацій та захистом своїх прав мешканці Ріпкинського району можуть звернутись до Ріпкинського бюро правової допомоги за адресою: смт. Ріпки, вул. Попудренка, 8А  або зателефонувати (04645) 2-10-22,  (04645) 2-10-25

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103. Normal 0 21 false false false UK X-NONE X-NONE