назад
03.10.17

Проведено спільний прийом громадян у смт Сосниця та с.Авдіївка

03 жовтня 2017 року у смт Сосниця та с.Авдіївка (Сосницький район) відбулися прийоми громадян з юридичних питань та забезпечено роботу мобільного консультаційного пункту з питань захисту прав землевласників та землекористувачів. Прийом проводили заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області Олеся Пирковська спільно з заступником начальника Управління –начальником Відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області В’ячеславом Чернишом та представником головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області.

Питання з якими зверталися мешканці, стосувалися: зміни умов договору оренди земельної ділянки, прийняття прав орендаря в спадщину, правового режиму земель колгоспних дворів, нормативного врегулювання сівозміни.viber image

Нагадуємо, що за правовою допомогою можна звернутися до Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області за адресою: м. Чернігів, вул. П’ятницька, 39, оф. 711.
Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.