назад

Проводимо моніторинг діяльності місцевих центрів з надання БВПД задля покращення якості їх роботи

Учора, 13 червня 2017 року, проведено виїзне спостереження за діяльністю Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, включаючи Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги.

Захід контролю провела комісія у складі заступника директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області Світлани Штефанчук, начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірини Довганюк, начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Жанни Патєхіної.

Під час моніторингу було проаналізовано питання щодо надання фахівцями місцевого центру послуг безоплатної первинної та безоплатної вторинної правової допомоги, дотримання якісних показників у роботі з клієнтами, забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги тощо.

Окрему увагу було приділено правопросвітницькій роботі серед населення району, забезпечення можливості громадян скористатися доступом до електронних сервісів Міністерства юстиції України, участі фахівців місцевого центру у реалізації грантових проектів.

Також проаналізовано питання, що стосуються управління персоналом місцевого центру, використання матеріальних та фінансових ресурсів.

Довідково! Кельменецький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правоовї допомоги надає безоплатні правові послуги мешканцям м. Новодністровськ, Кельменецького, Сокирянського та Хотинського районів області.

У структурі місцевого центру функціонують Новодністровське, Сокирянське та Хотинське бюро правової допомоги, що утворено задля посилення роботи місцевого центру та розширення доступу мешканців вищезазначених населених пунктів до безоплатної правової допомоги.

Контактна інформація! Звернутися до фахівців місцевого центру можна за адресою: смт.Кельменці, вул. Довженка, 9. Контактний телефон: (0 3732) 2 02 01.

Єдиний телефонний номер системи БПД – 0 800 213 103
(дзвінки на вказану телефонну лінію зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України є безкоштовними та приймаються цілодобово).