назад
26.12.16

Прийнято програму правової освіти населення Диканського району

23122016programaduk

23 грудня 2016 року начальник відділу «Диканське бюро правової допомоги» Другого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Олійник взяв участь у роботі сесії Диканської районної ради, в ході якої депутатами було прийнято Програму правової освіти населення Диканського району на 2017-2021 роки, на фінансування якої з районного бюджету заплановано виділити 45 000 гривень.

Програма спрямована на вдосконалення системи правової освіти населення, набуття громадянами необхідного рівня правових знань, формування у них поваги до права, підвищення рівня загальної правової культуритощо.

Координацію та контроль за виконанням Програми покладено на Міжвідомчу координаційно-методичну раду з правової освіти населення при Диканській районній державній адміністрації.

Кадровий потенціал забезпечення правової освіти громадян складають представники відділу «Диканське бюро правової допомоги», викладачі правознавства та інших юридичних дисциплін, а також представники органів державної влади та місцевого самоврядування, громадських організацій тощо.

Правопросвітництво у територіальних громадах є одним з основних завдань Диканського бюро правової допомоги, що знаходиться за адресою: смт. Диканька, вул. Гоголя, 1 (другий поверх) тел. 9-73-53, 0-800-213-103 (гаряча лінія, безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів).