назад
23.09.16

Прийнято Програму правової освіти населення Шишацького району на 2016-2020 роки

SH 23 0923 вересня 2016 року відбулася тринадцята сесія сьомого скликання Шишацької районної ради. На засіданні районної ради були присутні голова та депутати районної ради, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники громадських організацій та ЗМІ.

 

Заступник начальника відділу «Шишацьке бюро правової допомоги» Першого полтавського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Вікторія Легейда виступила з обґрунтуванням необхідності прийняття та реалізації Програми правової освіти населення Шишацького району на 2016-2020 роки. Цього дня депутати одноголосно проголосували «за» прийняття даної Програми, на виконання якої з районного бюджету планується виділити 35 000 гривень.

Відповідно до Програми виділені кошти планується витратити на найбільш необхідні заходи в районі, такі як: висвітлення в ЗМІ актуальних правових питань, організація правоосвітніх заходів серед шкільної молоді (круглі столи, семінари, конференції та ін.), виготовлення роздаткового матеріалу, забезпечення роботи громадської приймальні, виїзди мобільних консультаційних груп для надання безоплатної правової допомоги малозахищеним верствам населення та інше.