назад

Прийом громадян через дистанційний пункт консультування

Dustansiinui punktFoto1

На минулому тижні головний спеціаліст відділу «Чернігівське бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Альона Андрущак приймала громадян через дистанційний пункт консультування в Чернігівській центральній районній бібліотеці.

Система дистанційного Skype-консультування спрямована на забезпечення безперешкодного доступу до безоплатної правової допомоги мешканців сільської місцевості з віддалених районів, які з тих чи інших обставин не мають змоги звернутися безпосередньо до Регіонального або місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги чи бюро.

Напередодні, було розроблено графік консультування працівниками Чернігівське бюро правової допомоги на базі Чернігівської центральної районної бібліотеки та донесено до відома мешканців району через газету «Нива».

Через систему Skype-зв`язку, за наданням правової консультації зверталося багато мешканців району, серед яких була і Валентина Іванівна. Запитань у жінки було безліч, але найбільше хвилювало яким чином можна розділити спільно нажите майно після розірвання шлюбу та чи можна примусово виписати особу з будинку, яка мешкає за кордоном і якщо так, то чи можливо це в зимовий період.

Повідомляємо:

Дистанційний консультативний пункт розташований у приміщенні Чернігівської центральної районної бібліотеки за адресою: Запорізька обл, смт Чернігівка, вулиця Соборна, 414.

Графік прийому громадян через Skype-зв’язок фахівцями Чернігівського бюро правової допомоги: кожна третюя та четверта середа місяця з 14:00 по 15:30.

Нагадуємо, що правову допомогу та юридичні консультації можна отримати у Чернігівському бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: Запорізька область, смт Чернігівка, вул. Соборна, буд.448, телефон: (06140) 9-11-97.