назад

Прийом громадян на Млинівщині провели он-лайн

gol

Завдяки сучасним технологіям безоплатна правова допомога, яку надає Дубенський місцевий центр, стає ще більш доступною. Особливо це актуально для сільських жителів віддалених районів.

Три населених пункти Млинівського району прийняли естафету розпочатого Дубенським МЦ онлайн-прийому громадян. Дистанційний пункт консультування відкрито в приміщенні Млинівської центральної районної бібліотеки. Прийом громадян разом з фахівцями місцевого центру проводили адвокати системи БВПД Петро Панчина та Володимир Новосад. Селяни отримали кваліфіковані відповіді на питання, що стосувалися спадщини, земельних, майнових спорів тощо.

Після завершення заходу домовлено, що в подальшому для проведення таких інтернет-консультувань будуть залучені також інші сільські бібліотеки, які мають технічну можливість виходити на скайп-зв’язок. За результатами проведеного заходу можна з впевненістю стверджувати, що такий спосіб надання правової допомоги не тільки має право на існування, але є ефективним, оскільки економить час і кошти громадянина.

 

{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/mlinivonline{/gallery}