назад

Прийом громадян працівниками новоствореного бюро правової допомоги у м. Сокиряни

2016 09 21K 120 вересня 2016 року головний спеціаліст відділу «Сокирянське бюро правової допомоги» Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Яна Ясінська проводила консультування мешканців села Коболчин Сокирянського району Чернівецької області.

Прийом громадян проводився в рамках виконання плану роботи Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та з метою розширення доступу громадян, що проживають в сільській місцевості до безоплатних правових послуг.

Окрім консультацій та роз’яснень з питань, що цікавили мешканців села, які прийшли на прийом, а це питання оформлення права власності, спадкових прав на майно, отримання державних пільг та гарантій, фахівець системи безоплатної правової допомоги розповіла громадянам про окремі аспекти роботи Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, поінформувала про можливість звернення для отримання безоплатної правової допомоги до бюро правової допомоги, що розпочали свою роботу з 1 вересня поточного року.

Задля проведення таких виїзних прийомів для мешканців села Коболчин в подальшому спеціаліст відділу провела перемовини з керівництвом сільської ради. Ідею розвитку системи безоплатної правової допомоги та розширення доступу мешканців села до правових послуг, які надаються в рамках такої правової допомоги, Коболчинська сільська рада підтримала.

Звертаємо увагу! В структурі Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги діють:
 Хотинське бюро правової допомоги (м. Хотин, вул. О. Кобилянської, 2 А);
 Сокирянське бюро правової допомоги (м. Сокиряни, вул. Центральна, 41 А);
 Новодністровське бюро правової допомоги (м. Новодністровськ, м-н «Діброва», 25).

Отримати додаткову інформацію громадяни можуть безпосередньо звернувшись до бюро правової допомоги за вищевказаними адресами або до Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: смт. Кельменці, вул. Довженка, 9 чи за телефоном гарячої лінії 0 800 213 103.