назад

Прийом громадян у селищі Бородянка

Вишневським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги (далі – Вишневський МЦ) у кабінеті роботи адвокатів БВПД з клієнтами селища Бородянка проведено виїзний прийом громадян. 

У ході прийому начальник відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами Жанна Потапенко посвідчила довіреність на представництво інтересів особи у суді, щодо розірвання договору дарування. А також дві особи отримали юридичну консультацію/роз’яснення з питань соціального забезпечення у мобільному пункті, який створено у приміщенні Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення (далі – Центр).

Разом з тим, на виконання умов підписаного Меморандуму між Вишневським МЦ та Центром, начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання БППД Аліною Чубатенко спільно з директором Центру Людмилою Бойко погодили графік проведення виїзних прийомів громадян на червень-липень 2016 року фахівцями Вишневського МЦ у приміщенні Центру. Також проведено робочу зустріч з керівником  Бородянського відділення поліції Геннадієм Лебедюком щодо подальшої співпраці.