назад

Прийом громадян в Перечинському районі.

img 20151224 141600529    24 грудня на базі Порошківської сільської бібліотеки Перечинського району було проведено виїзне консультування та прийом документів громадян мобільною групою Ужгородського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. У роботі мобільної групи взяли участь начальники відділів місцевого центру Маріанна Чундак та Володимир Мацо, спеціаліст відділу прийому громадян Лілія Новак, а також начальник Перечинського районного управління юстиції Оксана Качур.

    Основною метою такого заходу є надання безкоштовних правових послуг сільським мешканцям. Під час прийому громадян спеціалісти місцевого центру та управління юстиції надавали правові роз’яснення та консультації громадянам сільської громади Порошкова. Найчастіше сільських мешканців цікавили юридичні консультації з питань розподілу майна, земельні питання та оформлення спадщини. Окрім цього, представники Ужгородського МЦ БВПД здійснили вуличний флешмоб, розповсюджуючи інформаційні буклети сільським жителям і надаючи інформацію про послуги місцевого центру, право на безоплатну правову допомогу та захист з боку держави найбільш вразливим верствам населення.

    Цього ж дня директор Ужгородського місцевого центру Михайло Давиденко виступив на пленарному засіданні сесії Перечинської районної ради з інформацією про роботу місцевого центру та налагодження співпраці із новообраними керівниками та депутатським корпусом органів місцевого самоврядування району.

    Після закінчення сесії, працівниками Ужгородського місцевого центру БВПД було здійснено спільний прийом громадян, який проводив голова Перечинської районної ради Михайло Ласкін. Всього в цей день було прийнято 8 громадян.


img 20151224 115321404