назад

Прийом та інформування громадян у Воловці

Volov 1   19 квітня команда системи БПД та Закарпатської юстиції провела консультування та інформування громадян у Воловці. Головний спеціаліст відділу моніторингу Регіонального центру з надання БВПД у Закарпатській області Тетяна Гурзан спільно з начальником відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції Наталією  Юркуц провели прийом громадян.

   На прийом звернулось троє громадян, які потребували правових консультацій з питань земельного, житлового та цивільного. Всім громадянам було надано фахові консультації з порушених питань згідно чинного законодавства. Також Т.Гурзан провела моніторинг діяльності Воловецького бюро правової допомоги.

Volov 2
   Цього ж дня фахівці Регіонального центру, юстиції та Воловецького бюро правової допомоги провели вуличне інформування громадян у Воловці, упродовж якого інформували місцевих мешканців про систему безоплатної правової допомоги, роз’яснювали хто має право на отримання первинної та вторинної правової допомоги та як нею скористатися. Перехожі також дізналися про пілотні проекти Мінюсту, реалізацію правопросвітницького проекту «Я маю право!» та отримали інформаційні матеріали про систему БПД та буклети консультативного характеру.

Vovov 3