назад
25.04.16

Прийом у Самчиківському будинку-інтернаті для громадян похилого віку та інвалідів

ELaY14NdOtM     Наприкінці минулого тижня працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Віта Сучок, провели виїзний прийом громадян в приміщенні Самчиківського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, що розташований у селі Самчиках Старокостянтинівського району.

     З правовими питаннями до фахівців звернулося четверо громадян. Найбільше запитань жителів інтернату стосувалося земельного законодавства, соціального захисту та спадкового права.

     Після прийому Євгеній Грабчук зустрівся з Анатолієм Броцьким, директором Самчиківського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів. Під час зустрічі йшлося про перелік послуг, які надає Старокостянтинівський місцевий центр, категорії громадян, які можуть звернутися до центру за допомогою, та документи, які необхідно надати для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу.