назад

Прийом засуджених з особистих питань в ДУ «Південна виправна колонія (№51)»

alya unguryan29 березня 2019 року в державній установі «Південна виправна колонія (№51)» за участю прокурора Одеської місцевої прокуратури №2 Антона Фучеджі, начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області Альбіни Гаврильчик та представника спостережної комісії Малиновської районної державної адміністрації Геннадія Жевець відбувся прийом засуджених з особистих питань керівництвом установи.

На прийомі розглядались ряд значущих питань для засуджених: оформлення пенсії, надання необхідних довідок, можливість повторного застосування пільг та заохочень тощо. На всі питання були надані вичерпні відповіді та додатково роз’яснені права засуджених до позбавлення волі.

Начальниця відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Альбіна Гаврильчик роз’яснила засудженим право на безоплатну правову допомогу, види правових послуг, передбачені ЗУ «Про безоплатну правову допомогу» та порядок звернення до центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою отримання БВПД.

alya unguryan

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області працює за адресою: м. Одеса, вул. Льва Толстого, 6. Телефон: (048) 726-22-23.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103.